Изложбени щандове
+359 2 962 68 20, +359 888 325 585

Щандове и услуги

Префикс ЕООД предлага изграждане на щандове, пълен набор от услуги и дейности за Вашето представяне на панаири и изложения в България и чужбина. Работим ръка за ръка с Вас за да бъдем сигурни че Вашия щанд ще бъде изграден в срок, по бюджет и по договор. Близката работа с Вас ни позволява да държим нещата под контрол, за да може Вашето представяне да е максимално организирано и без стрес. Изложбените срокове не могат да бъдат променени, затова имаме точни процедури, които ни помагат да подсигурим дизайна и изграждането на Вашия щанд. Всеки проект, който работим минава през тези процедури и през нашите отдели, които играят своят жизнено важна роля в подсигуряването на великолепни резултати всеки път. Ние правим дизайна на Вашия щанд, изработваме го, транспортираме го, монтираме го, демонтираме го, складираме го. Префикс прави целия процес лесен и контролиран.

Standart-stand.png

Модулни Изложбени Щандове

Модулните изложбени щандове получават дизайн, който е по вашите нужди, използвайки голям набор от стандартни компоненти, които се сглобяват бързо и предлагат идеално изложбено решение на цена, която всеки може да си позволи.

Standart-stand-2.png

Индивидуални Модулни Щандове

Щандове с максимален ефект, без дълготрайни инвестиции за покупка и такси по съхранение. Индивидуалните модулни щандове под наем, предлагат разнообразни решения и ще Ви преместят в един по-висок сегмент на представяне.

Standart-stand-3.png

Индивидуални Дизайнерски Щандове

Дизайнерските изложбени щандове ще накарат всеки да забележи марката Ви. Дизайнът и изграждането на този вид щанд, ще отличат Вашата марка и ще Ви донесат максимален резултат.


consultation orКонсултация, Идея за Изложбен Щанд

Първа стъпка в съвместната ни работа е консултацията. Тя ни дава възможност преди да изработим концепцията за Вашия щанд да седнем заедно с Вас и да обсъдим какви цели искате да постигнете с участието си в конкретното мероприятие, предпочитана визия и определен бюджет. Не ни е страх, да „предизвикаме“ Вашите виждания, за да можем да стигнем до най-добрите резултати. Изложенията може да са скъпи, но са и възнаграждаващи, затова искаме да сме сигурни, че ще получите най-добрите резултати за Вашите пари.

stand design orДизайн на Изложбен Щанд

Нашите дизайнери ще създадат щанд, който ще рекламира вашата марка и креативно ще предаде вашето съобщение. Вашите конкретни желания са насока за нашето мислене, независимо дали са за завладяване на пазара, запазване на клиенти, изследване на пазара, реклама или комбинация от някои от горните. Нашият екип работи тясно свързано с Вас за да Ви помогне да превърнете изискванията си в дизайн, който работи естетически и ергономично. Важно е Вашият щанд да смайва всички, но и да работи.

stand graphic design orГрафичен дизайн на изложбен щанд

3D пространственото впечатление за Вашия изложбен щанд е жизнено важно за привличане на посетители. За да максимализира ефекта на Вашия щанд, посланието трябва да се свърже с посетителите. Най-основно това се постига чрез графиките. Графичният дизайн на щанда се различава много от графичния дизайн на една брошура, затова е важно да се ползва компания или специалист който знае как се прави дизайн на три метрова стена, а не на стандартния лист А4.


stand project management orУправление на Изложбения Щанд

Да знаеш, че си в сигурни ръце е важно, затова даваме на всеки наш клиент мениджър за да можете да се свързвате с него по всяко време докато щанда ви се подготвя. По този начин вие знаете как да се свържете с нас и това е от полза. Нашите мениджъри по проектите подсигуряват производството на Вашия щанд, и ви държи информирани какво се случва.

Тази част от процеса трябва да е много организирана, затова използваме нашата програма за управление, за да направим времева линия. Както при всяка линия, трябва да има и точки в които ще ни трябват по конкретни информации като материал, подово покритие, осветление, цветова схема. Ще ви информираме за всички срокове достатъчно рано, за да можете да се подготвите.

stand installation orМонтаж, Демонтаж и Складиране на Изложбения Щанд

Като фирма с дългогодишен опит в панаирната реклама, изграждането на щандове, всичките дейности се извършват от нас и не се налага да следите няколко доставчици. Удобството, което предлагаме без стрес е несравнимо. Нашите монтажници ще направят всичко на строителната площадка. Те изпълняват всичко безупречно, така, че Вие ще трябва само да дойдете и да се насладите на успешното си представяне. Предполагаме, че успехът от това представяне ще доведе до желанието, отново да се възползвате от този дизайн. В този случай предлагаме съхранение на целия щанд или отделни детайли от него. Ако изберете този вариант, ще можем да построим Вашия щанд отново и да направим промени по него ако има такива.

stand furniture orОбзавеждане за Изложбен Щанд

Правилните мебели могат да направят един щанд хубав или да намалят неговия ефект. Мебелите играят голяма роля в представянето на Вашата марка, както и в удобството на вашите посетители.

Можем да доставим всякакви мебели за вашите щандове. От бар столове, до столове за заседателна зала, от театрални пейки до големи дивани, маси и други. Нашите дизайнери с техните обучени очи ви предлагат обзавеждане базирано на апликация, форма, материал и цвят за да се върже с вашата идея, или можете да се възползвате от различни каталози на дизайнерски мебели.


Последни новини

Адрес

5 Bogdan Str, 1505 Sofia, Bulgaria
Phone: +359 2 962 68 20
Mobile: +359 888 325 585
Website: www.prefixbg.com/
Email: info@prefixbg.com